Neix una proposta que reuneix tot l’oci digital gratuït en un únic portal

  • El 23 d’abril, dia de Sant Jordi i diada cultural per excel·lència a Catalunya, es posa en marxa Ocio Digital, un portal que reuneix tot tipus de propostes d’oci virtuals gratuïtes.
  • L’augment de les activitats online experimentat durant les darreres setmanes ha estat el punt inspirador del projecte.
  • Teatre, curtmetratges, visites virtuals a museus, jocs digitals, cursos online… són algunes de les activitats per a totes les edats que es poden trobar.

Barcelona, 23 d’abril de 2020. La idea d’Ocio Digital neix del confinament a què el món s’ha vist obligat aquest 2020. La gran quantitat de propostes virtuals que han inundat les nostres vides amb l’objectiu de fer més amè el confinament ha deixat clar que l’oci digital i les propostes virtuals han arribat per quedar-s’hi.

Sembla clar que, tot i que, per descomptat, tornarem a sortir al carrer, tornarem a anar al teatre, al cinema, als museus, a cursos i conferències, i a gaudir d’activitats amb amics, les propostes digitals estaran, a partir d’ara, més presents a les nostres vides.

És per això que, sota aquesta premissa, els periodistes Marta Hernández i Carlos Mesa han decidit crear Ocio Digital, un portal on reunir tot tipus de propostes virtuals gratuïtes per a totes les edats, ja siguin teatre, visites virtuals a museus, jocs digitals com escape rooms, curtmetratges, cursos online, conferències en línia… organitzades per categories i actualitzades a diari, per tal que cada dia es puguin trobar novetats.

L’objectiu d’Ocio Digital no és tant ser els primers a oferir una proposta virtual innovadora, que hi seran, sinó esdevenir un lloc de referència on qualsevol persona s’hi pugui adreçar per trobar una activitat digital per passar una tarda de diumenge, o un dia o una nit qualsevol. Així, des dels darrers espectacles del Cirque Du Soleil, que ells mateixos han compartit obertament a les xarxes durant aquest confinament, fins a clàssics de cinema o òpera, com un concert dels Tres Tenors de fa 30 anys, passant per jocs per jugar en família o espectacles per a infants… tot hi té cabuda.

Les propostes culturals d’Ocio Digital s’aniran ampliant dia a dia amb tot allò que el seu equip trobi interessant. Però a més volen crear comunitat i que siguin també els seus seguidors els qui recomanin propostes digitals imprescindibles que cal incorporar, perquè tothom les hauria de conèixer.

www.ociodigital.net

share