Otros

[:ca]GEAtre, el Grup de Teatre Solidari de GEA XXI actua dins la programació del Dia de la Dona a Pineda de Mar[:]

[:ca]

  • “Dones com jo” de Pau Miró es podrà veure el proper divendres 8 de març a Pineda de Mar dins els actes organitzats pel Dia de la Dona.
  • L’espectacle, que va ser estrenat al novembre del 2016 i compta ja amb un ampli recorregut, està dirigit per l’actor i director canetenc Quim Dotras.

 

Al novembre de 2016, GEAtre, el Grup de Teatre Solidari de GEA XXI estrenava aquesta comèdia dramàtica de Pau Miró, “Dones com jo”. L’obra està dirigida per Quim Dotras, que va desgranar el text d’en Miró, molt més enllà del que, a priori, semblava possible. Dotras condueix “les seves dones”, a través de “les seves misèries”, d’una manera sorprenent, que no deixa indiferent a ningú.

L’espectacle es podrà veure el proper divendres 8 de març a les 18.30 a l’Auditori de la Biblioteca Manuel Serra i Moret de Pineda de Mar, dins els actes organitzats per l’Ajuntament de Pineda de Mar per a la celebració del Dia de la Dona.

Les dones que es posen a la pell de “Dones com jo” són Montse Garcia, Marta Hernández, Emma Pazo i Mireia Ros. Quim Dotras ha dirigit aquestes quatre dones, que ja van protagonitzar l’anterior projecte de GEAtre, “Qui els va parir..!”, que va tenir molt bona acollida i va fer riure tothom. L’èxit de “Dones com jo” ha fet possible que, durant tot aquest temps, GEAtre hagi pogut fer voltar el seu treball per diferents racons de Catalunya.

geatre gabinete de prensa

No és la primera vegada que “Dones com jo” es representa a Pineda de Mar, es va fer durant la Mostra Nacional de Teatre Amateur de 2018. La bona acollida, juntament amb la temàtica que tracta, ha fet que l’Ajuntament de Pineda hagi decidit incorporar-la als actes de commemoració del Dia de la Dona. En anys anteriors, també els Ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat i Sant Pol de Mar hi van optar per incloure’l per celebrar aquesta fita.

Fa sis anys, es creava GEAtre, el Grup de Teatre Solidari de GEA XXI. Aquest grup està format per membres de l’Associació d’Ajut Humanitari GEA XXI, que al 2013 van decidir unir la seva passió pel teatre amb la seva vocació d’ajut als més necessitats. Es tractava de fer servir l’art per portar a terme accions solidàries.

 

Sinopsi “Dones com jo”

“Dones com jo” és una comèdia dramàtica amb un missatge de supervivència i, sobretot, d’amistat. El vell despatx d’un advocat es converteix en el refugi de quatre dones. Allà alliberaran les seves emocions, frustracions, il·lusions…, víctimes de la realitat socio-econòmica que viuen (i vivim). Tot embolcallat magistralment pel llenguatge planer, fresc i irònic de Pau Miró.

geatre2 gabinete de prensa

[:]

share
WhatsApp chat