Empordàlia dona suport a l’associació We Love Uganda

  • El celler Empordàlia participa en la campanya de micromecenatge de We Love Uganda per pagar les beques d’educació d’una vintena de nens sense recursos.
  • La campanya es duu a terme a través de la plataforma catalana de finançament col·lectiu Tot Suma i finalitza aquest diumenge 15 de maig
  • Per participar es poden adquirir els productes i activitats donats pels col·laboradors, entre ells els lots de productes d’Empordàlia.

Girona, 9 de maig de 2022. L’associació empordanesa sense ànim de lucre We Love Uganda ha engegat una campanya de micromecenatge amb l’objectiu de recollir fons per garantir l’educació dels nens i nenes d’Uganda. L’entitat ha posat en marxa, aquest 2022, un projecte de beques d’educació i vuit adolescents han començat la secundària i dotze infants, la primària. Tots ells són d’Entebbe, Uganda, i pertanyen a una comunitat que no es pot fer càrrec de les taxes i despeses en ensenyament.

Les beques del primer trimestre es van aconseguir pagar gràcies als fons recollits amb l’organització d’accions i esdeveniments culturals (festivals culturals benèfics, concerts, desfilades de moda…). Però per fer front a les beques del segon trimestre calia comptar amb el suport d’empreses i institucions, i es va iniciar la campanya de micromecenatge.

Entre altres col·laboradors, van contactar amb el celler Empordàlia que ha empatitzat amb el projecte i s’hi ha afegit a la iniciativa oferint lots d’alguns dels seus millors productes per ser obsequiats en la campanya de micromecenatge.

La iniciativa que estarà activa fins al 15 de maig és accessible a través de la plataforma catalana de finançament col·lectiu Tot Suma i ofereix als que hi participin obsequis en funció dels donatius. Entre ells, tallers, sessions fotogràfiques, àpats en establiments, classes de cant, sessions de spa, obres artístiques, visites guiades o lots de vins i oli d’Empordàlia.

 

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà.

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.

Més informació: www.empordalia.com

facebook.com/CoopEmpordalia

twitter.com/CoopEmpordalia

instagram.com/empordalia/

We Love Uganda

We Love Uganda és una associació que va néixer el 2019 amb l’objectiu de lluitar contra les desigualtats i treballar per garantir l’educació dels infants a Uganda. En els seus inicis, va centrar els esforços a cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació i d’escolarització dels nens d’un orfenat i de la comunitat pròxima. Actualment, prioritzen defensar una educació a tots els infants com a eina per decidir el seu futur.

Instagram ·  We Love Uganda
Facebook · We Love Uganda

share