Empordàlia regala roses fetes per la Fundació Arrels per Sant Jordi

  • Entre el 16 i el 23 d’abril, els clients del celler Empordàlia rebran roses solidàries de la Fundació Arrels.
  • Per celebrar la Diada de Sant Jordi, la Fundació elabora, als seus tallers, roses imperdibles que van acompanyades d’un punt de llibre.
  • La novetat d’enguany és que les roses estan elaborades amb teles estampades dissenyades a partir d’il·lustracions de persones que van viure o viuen al carrer.

Girona, 14 d’abril de 2022. Per segon any consecutiu, el celler Empordàlia celebra la Diada de Sant Jordi col·laborant amb la Fundació Arrels i adquirint les roses solidàries que els usuaris de la Fundació elaboren als seus tallers. Unes roses imperdibles que van acompanyades d’un punt de llibre, tot fet a mà, i que enguany, a més, tenen un valor afegit donat que les teles estampades utilitzades per fer les roses han estat dissenyades a partir d’il·lustracions de persones que van viure o viuen al carrer.

Empordàlia, tal com ja va fer l’any passat, ha adquirit diverses roses que lliurarà com a regal de Sant Jordi, entre el 16 i el 23 d’abril, a tots els seus clients que comprin a través de la botiga online o per televenda (972 53 01 43 de 9:30h a 19h i diumenges de 9:30h a 14h). I, per acabar d’arrodonir la celebració, el dia 23 d’abril també ho regalaran als clients que facin les seves compres, presencialment, a les agrobotigues d’Empordàlia a Pau i a Vilajuïga.

La col·laboració entre Empordàlia i la Fundació Arrels començà al Nadal de 2020 quan la Fundació es va posar en contacte amb Empordàlia per demanar si era possible rebre algun producte del celler per afegir als lots que estava preparant per vendre i obtenir, així, recursos econòmics per als seus projectes. Empordàlia va empatitzar amb la proposta i va donar ampolles d’oli de Pau del seu celler. Donatiu que es va tornar a realitzar aquest darrer Nadal de 2021, amb el lliurament de 200 ampolles d’oli de pau de 50 cl en envàs de vidre.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà.

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.

Més informació: www.empordalia.com

facebook.com/CoopEmpordalia

twitter.com/CoopEmpordalia

instagram.com/empordalia/

Tags:
share