Glifing llança Gliffish per aprendre anglès

  • El mètode Glifing, creat per atendre nens amb dificultats lectores, posa en marxa Gliffish, un mètode integral per a l’aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera.
  • Gliffish, Glifing in English, és una eina per a l’entrenament lector i l’adquisició de vocabulari i gramàtica en anglès, amb un important pes de el coneixement fonètic, que té en compte els nens / es amb diferències d’aprenentatge.
  • És un mètode estructurat, seqüencial i acumulatiu, que empra els videojocs de Glifing per ensenyar anglès, atenent, a el mateix temps, a les dificultats lectores.

Barcelona, ​​3 de juliol de 2020. El mètode Glifing va néixer el 2009 com a projecte solidari anomenat Avesedari i el 2012 es va crear l’empresa Glifing, per oferir un mètode ideal per aprendre a llegir detectant des del primer moment possibles dificultats lectores. Ara, ha creat Gliffish, Glifing in English, un mètode integral per a l’aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera.

Gliffish és un mètode per aprendre anglès que té en compte els nens / es amb diferències d’aprenentatge. La clau del seu gran efectivitat resideix que és un mètode estructurat, seqüencial i acumulatiu. A més, resulta súper atractiu per als petits perquè empra els videojocs de Glifing.

Treballa tres àrees de forma successiva: Phonics, Vocabulary i Grammar. El mètode incorpora l’estudi sistemàtic de la fonètica de la llengua anglesa. Es tracta d’una instrucció explícita, estructurada i acumulativa, que té el propòsit d’ensenyar l’estructura de la llengua d’una manera sistemàtica, ordenada i seqüencial.

Gliffish ofereix un itinerari de 124 sessions, cadascuna de les quals correspon a Phonics, Vocabulary o Grammar. Es tracta d’un entrenament autònom, amb sessions autoexecutables i exercicis autocorregibles.

Altres propostes Glifing

A principis d’aquest any, Glifing va llançar ReadUp, un joc per a mòbil i tauleta, que té com a objectiu despertar en els més petits la passió per la lectura, una proposta exclusivament lúdica que converteix la lectura en un joc de butxaca, mentre es milloren la fluïdesa i la comprensió lectores. I poc després es va crear GLIFING GO, un entrenament de lectura per utilitzar des de casa per nens en edat d’aprendre a llegir, encara que no tinguin dificultats de lectura, perquè puguin així gaudir dels videojocs de Glifing i millorar així la seva capacitat lectora.

A hores d’ara, Glifing es troba a 12 països de tot el món i està disponible en castellà, català i euskera, amb les adaptacions pertinents de l’castellà, segons el país en què s’utilitza. Se segueix treballant per disposar de la versió en anglès, i, mentrestant, Glifing ha anat un pas més enllà i ha creat Gliffish, Glifing in English, que arriba a el mercat amb una promoció especial de només 19 euros tot el programa, d’una durada de 9 mesos, si es contracta abans de l’30 de setembre.

Què és Glifing?

El mètode Glifing va néixer per atendre els nens amb dificultats de lectura. Però l’èxit de la plataforma va demostrar, poc després, que és òptim per a tots els nens en edat d’aprendre a llegir, ja que permet detectar problemes de lectura des de l’inici, abans que el nen comenci a tenir fracàs escolar.

L’entrenament es realitza amb un ordinador o tauleta, fent de la lectura un joc. Dedicant entre 15-20 minuts, durant quatre sessions a la setmana, el nen treballa amb Glifing la seva capacitat lectora mentre juga. El programa permet treballar, a més, habilitats cognitives com la memòria, l’atenció, així com la comprensió lectora.

El programa es converteix en una eina que dota les escoles de recursos per a fomentar l’adquisició de competències bàsiques en lectura i escriptura. A més de treballar de forma directa amb els escolars amb dificultats lectores, ja sigui a les escoles, gabinets de reeducació, associacions, fundacions, hospitals …

Glifing va veure reconegut el seu treball, al mes d’abril, a l’rebre el segell de PIME INNOVADORA, un reconeixement, per part de l’ministeri, que avala el fet que Glifing està innovant en tecnologia aplicada a l’educació.

Per a més informació: http://www.glifing.com

share