L’empresa

Comunicaccio gabinete de prensa

En una societat en què

…l’actualitat de la informació es renova constantment, comunicar esdevé un acte prioritari per a una empresa.

…la informació deixa de ser actual gairebé en el mateix instant en què es fa pública, comunicar és imprescindible per estar present.

ComunicAcció, S.L. li ofereix els seus serveis de comunicació, acció, publicitat, imatge i promoció d’empresa, i l’anima a compartir i donar a conèixer els seus projectes, productes i actuacions més enllà de la seva empresa i els seus clients més propers.

El projecte de ComunicAcció, S.L. s’inicia a finals de 2007, amb l’objectiu principal de permetre a les empreses, que no disposen de departament de premsa propi, beneficiar-se dels avantatges de comptar amb una agència de premsa i comunicació externa que faci arribar les informacions rellevants dels seus negocis i productes als mitjans de comunicació ia la societat en general.

En ComunicAcció, S.L. estem preparats per atendre les demandes de tot tipus d’empreses, esdeveniments i celebracions, adaptant-nos a tots els sectors. Els clients de ComunicAcció, S.L. es dediquen al món de la política, la cultura, l’energía, el turisme, l’oci …

Som especialistes en energia. Des de l’inici, els nostres clients pertanyen a el sector energètic, principalment en el camp de les energies renovables, el que ens situa com un referent pel que fa a la comunicació per a aquest sector.

Paral·lelament, la cultura és un altre dels nostres sectors de referència, no només en la promoció de les activitats i esdeveniments culturals, sinó també en l’organització i gestió dels mateixos.