Serveis

Foto genèrica per serveis - tipus slide gabinete de prensa

Gabinet de Premsa i Comunicació Convertim als nostres clients i els seus productes en noticia. ComunicAcció, S.L. es converteix en el Gabinet de Premsa Extern de la seva empresa i s’encarregarà de gestionar tot el referent a la comunicació de la seva empresa, tant a nivell intern (entre treballadors) com extern (mitjans de comunicació, clients i públic potencial).
Publicitat, RRPP i Protocol La relació amb clients, treballadors, socis, públic potencial … és vital per a la salut social d’una empresa. Per això, des ComunicAcció, S.L. apostem per una comunicació acurada, que sigui adequada i que tingui especial atenció en la relació personal, ja sigui directament o a través de mitjans de comunicació o digitals.
Imatge corporativa i branding És importantíssim per a una empresa que la seva marca es conegui. “Ser marca” és un objectiu primordial. Aconseguir que un client s’identifiqui amb la nostra marca és un valor diferencial per a la nostra empresa. I aquest és el nostre objectiu per a la seva empresa.
Organització d’esdeveniments En ComunicAcció, S.L. tenim una àmplia experiència en l’organització d’esdeveniments i tota mena d’activitats. No només col·laborem amb els nostres clients en l’organització de les seves activitats, sinó que hem organitzat fires pròpies per les quals han passat més de 3.000 persones en cada edició.
Web i Màrqueting Digital Internet i el món digital inunden les nostres vides i les nostres empreses han de trobar el seu lloc en aquest univers digital. Interactuar amb els nostres clients i el nostre públic potencial és bàsic per arribar al lloc desitjat per a les nostres empreses en el mercat.