Dóna’t un impuls organitza ” Challenge Dóna’t “.

  • Per cinquè any consecutiu, l’associació de dones empresàries Dóna’t un Impuls organitza la jornada “Alimenta el teu negoci”.
  • Serà el proper 27 de setembre al Tecnocampus i portarà per títol “Challenge Dóna’t”.
  • En un programa en forma de menú, com és habitual, Ainhoa Fornós i Eva Collado són els plats forts.

Mataró, 18 de setembre de 2019. El proper 27 de setembre se celebrarà la 5a edició de la Jornada “Alimenta el teu negoci”, organitzada per l’Associació de dones empresàries Dóna’t un Impuls, que compta amb 80 sòcies provinents del Maresme, Vallès Oriental i Occidental, i Barcelonès Nord. La jornada tindrà lloc en la Sala Burriac del Tecnocampus (Mataró), entre les 9 i les 14h.

Cada any, des de fa cinc, Dóna’t un impuls, organitza una jornada sobre un tema que faci reflexionar i aporti contingut als assistents, tant homes com dones. La jornada d’enguany porta per títol Challenge Dóna’t i té com a objectiu ampliar la visió sobre la profunda transformació empresarial en aspectes tan diversos com la digitalització, el cooperativisme o la sostenibilitat, entre d’altes, així com conèixer noves tendències i idees de negoci que inspirin als assistents i els condueixin a localitzar quines són les palanques que cal accionar per donar un impuls als seus negocis.

CDigitalització, cooperativisme, sostenibilitat, optimització dels recursos en les organitzacions, eines d’anàlisis i gestió de dades de clients, escolta activa del mercat, revisió dels models de negoci, formació…  seran algunes de les àrees que està previst abordar.

Seguint el disseny habitual en forma de menú, que caracteritza la jornada, s’ha dissenyat el contingut de la mateixa. Un programa-menú que obrirà Ainhoa Fornós, Speaker i Fundadora de HR Mindset Designer, i Directora 3gSmartGroup per Catalunya, i tancarà Eva Collado, Consultora estratègica de Capital Humà i Digitalització. I entremig tot un seguit de propostes en forma de taula rodona, per conèixer l’experiència de dones empresàries que explicaran com han modificat els seus models de negoci tradicionals per adaptar-se als canvis, o de taller-networking, a càrrec d’Elisenda Porras, sota el títol “T’atreveixes al repte del canvi?”

La jornada estarà presidida per la Presidenta de l’Associació Dóna’t un Impuls, la Sra. Anna de Quirós, i per l’Alcalde de Mataró, el Sr. David Bote.

Més informació: https://www.donatunimpuls.com/

Més informació de la Jornada: https://www.donatunimpuls.com/alimenta-teu-negoci-challenge-donat/#tab-id-1

Inscripcions: Em vull inscriure

share