Empordàlia, espai gastronòmic empordanès.

  • El celler Empordàlia organitza la desena edició de les seves Jornades Gastronòmiques.
  • L’Espai Empordà a Taula del Celler de Vilajuïga oferirà demostracions de productes amb segell empordanès, com Anxoves Solés, Ànec de l’Empordà, Can Bech, maridats amb vins d’Empordàlia.
  • Durant les jornades es podrà gaudir també d’esmorzars de forquilla, tapes i aperitius de productes km0.

Girona, 16 de juliol de 2019. Un estiu més, el celler Empordàlia organitza les seves Jornades Gastronòmiques  per  gaudir dels vins, el bon temps i la gastronomia de l’Empordà al seu celler.

La desena edició de les Jornades Gastronòmiques, que es duran a terme els dissabtes dels mesos de juliol i agost d’11:30h a 13:00h a l’espai Empordà a Taula a Vilajuïga, són una oportunitat per poder tastar els productes amb segell empordanès. Cada setmana, la demostració girarà entorn a un productor i s’explicarà quins productes elabora, se suggeriran receptes amb els seus ingredients i, posteriorment, es podrà tastar maridat amb els vins i oli que s’elaboren en el celler. En els maridatges d’aquest any es destaquen els vins Sinols.  Els productors seleccionats per les jornades d’enguany són Iogurts Granja Sués, Can Carriot, Can Bech, Anxoves Solés, Embotits el Graner, Just Married, Ànec de l’Empordà, Mas Marcè i Xocolates Aynouse. Una experiència gastronòmica per descobrir el millor del territorio.

Els visitants, a més de participar a les Jornades i tastar els vins i oli d’Empordàlia, podran gaudir de les seves agrobotigues, un concepte de botiga que ofereix productes amb segell empordanès, i on també s’ofereixen esmorzars de forquilla, tapes i aperitius de productes km0 com taules d’embotits i formatges artesans, anxoves, seitons, foie…, en un espai tranquil i pròxim a les vinyes com és la terrassa del celler.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter d’aquesta terra.

A l’estiu, la botiga de Pau obre de 9:00h a 13:00h i de 15:00h a 20:00h. Vilajuïga de 9:00 a 20:00h.

Més informació: www.empordalia.com

share