Glifing signa un acord amb Apprender

  • Glifing ha signat un contracte amb Apprender Edtech per incorporar l’APP ReadUp by Glifing a la seva plataforma educativa.
  • ReadUp by Glifing és una aplicació per a mòbil i tauleta, un joc per llegir de manera autònoma, basat en la metodologia Glifing, que  incideix en la fluïdesa i la comprensió lectores.
  • Amb aquest acord, Glifing entra a formar part de l’acurada selecció d’empreses i aplicacions que fa Apprender a la seva plataforma.

Barcelona, 18 de febrer de 2021. El mètode Glifing, que consisteix en un entrenament sistemàtic de la lectura a través d’un joc d’ordinador, que avalua l’usuari adaptant les etapes del joc al seu nivell lector, ha signat un acord amb Apprender Edtech, plataforma digital de l’Editorial SM que reuneix una selecció d’apps i serveis de contingut digital educatius per repassar i preparar assignatures mitjançat el joc. Glifing i Apprender han signat un contracte d’un any, renovable, per incorporar l’app ReadUp by Glifing a la plataforma Apprender.

Apprender fa una selecció molt acurada dels seus continguts, que són escollits i organitzats per experts en educació. Aquests han comparat diverses empreses que ofereixen programes digitals de lectura i han escollit Glifing com la més idònia per incorporar a la seva plataforma.

ReadUP by Glifing és una aplicació per llegir, jugar i millorar les habilitats lectores. Es basa en la metodologia Glifing i permet llegir de manera autònoma, incidint en la fluïdesa i la comprensió lectores. A diferència del mètode Glifing, que realitza una valoració i un seguiment pedagògic, ReadUp és una proposta exclusivament lúdica que converteix la lectura en un joc de butxaca. Pensat per ser compartit entre pares i fills, el joc disposa també de les etapes “premi” que permeten als nens jugar ells sols. En un món digital, ReadUp pot ajudar als pares a fer de la lectura un joc de família i que els nens comencin a endinsar-se en aquest món màgic de desxifrar el codi escrit.

L’APP ReadUp by Glifing va ser creada conjuntament per Glifing, donat que pren com a base la seva metodologia per assolir la fluïdesa i comprensió lectores necessàries per entendre el món que ens envolta; i Pupgam Studios, que és el partner tecnològic, aportant tota la seva experiència en el camp dels vídeojocs.

A través d’Apprender, les diverses aplicacions que hi formen part arriben a escoles i mestres, i, de retruc, també a les famílies dels usuaris. Cal incidir que la metodologia Glifing està darrera d’aquest joc i que els professors disposen de GlifAula, si volen aprofundir en la metodologia, i les famílies de Glifamília.

El proper dimarts, 23 de febrer, es farà un Life D Instagram al conte d’Apprender per presentar ReadUp by Glifing. La presentació és oberta a tothom.

Què és Glifing?

 El mètode Glifing va néixer per atendre els nens amb dificultats de lectura. Però l’èxit de la plataforma va demostrar, poc després, que és òptim per a tots els nens en edat d’aprendre a llegir, ja que permet detectar problemes de lectura des de l’inici, abans que el nen comenci a tenir fracàs escolar.

L’entrenament es realitza amb un ordinador o tauleta, fent de la lectura un joc. Dedicant entre 15-20 minuts, durant quatre sessions a la setmana, el nen treballa amb Glifing la seva capacitat lectora mentre juga. El programa permet treballar, a més, habilitats cognitives com la memòria, l’atenció, així com la comprensió lectora.

 El programa es converteix en una eina que dota les escoles de recursos per fomentar l’adquisició de competències bàsiques en lectura i escriptura. A més de treballar de forma directa amb els escolars amb dificultats lectores, ja sigui a les escoles, gabinets de reeducació, associacions, fundacions, hospitals…

Glifing va veure reconegut el seu treball en rebre el segell de PIME INNOVADORA al 2020, un reconeixement, per part del ministeri, que avala el fet que Glifing està innovant en tecnologia aplicada a l’educació.

Per a més informació: http://www.glifing.com

share