Curs online gratuït de fotografia amb smartphone per a amenitzar el confinament

  • El periodista i fotògraf Carlos Mesa impartirà, el proper 12 d’abril, un curs d’edició de fotografies amb iPhone i Android.
  • Serà un taller online gratuït, que es podrà veure des de Facebook Live i Zoom, organitzat per l’Associació fotogràfica Planeta Fotográfico de Planeta Insólito.
  • Planeta Insólito ofereix també, dissabte 11 d’abril, la conferència gratuïta “Cómo se falsificó la Sábana Santa”.

Barcelona, 8 d’abril de 2020. En aquest peculiar moment que ens toca viure, les propostes per combatre o fer més suportable el confinament es multipliquen i diversifiquen d’una manera inimaginable fa només unes setmanes. I, Planeta Insólito, empresa de rutes sobre enigmes històrics, situada a Barcelona, no podia quedar-se enrere.

Així, per als amants de la fotografia o per a aquells que vulguin descobrir com obtenir majors resultats de la càmera del seu smartphone, el proper diumenge 12 d’abril, a les 18 hores, l’Associació fotogràfica Planeta Fotográfico oferirà un taller online gratuït d’edició de fotos amb iPhone i Android, a càrrec del periodista i fotògraf Carlos Mesa. El taller es farà usant l’app gratuïta de Google: Snapseed.

Aquest taller online gratuït es podrà seguir des de Facebook Live i Zoom, accedint a https://www.facebook.com/planetainsolito/, on es pot veure el link d’accés a taller.

Conferències històriques

Carlos Mesa és un apassionat de la història i, sobretot, dels enigmes històrics. En aquests dies de confinament, en què no és possible organitzar conferències presencials en les quals compartir coneixement, des de Planeta Insólito han decidit oferir-les online. I el proper dissabte 11 d’abril, a les 18 hores, es farà la conferència en línia gratuïta “Cómo se falsificó la Sábana Santa”, a càrrec de Carlos Mesa. Es podrà veure des de Facebook Live i Zoom, accedint a https://www.facebook.com/planetainsolito/, on està publicat el link per unir-se a la conferència.

Sobre Planeta Insólito

Planeta Insólito és una empresa de rutes relacionades amb enigmes històrics, on donen cabuda a tours per Barcelona, Girona i França, desgranant ocultisme, esoterisme, societats secretes, i misteris propis d’enclavaments i ciutats; sempre mostrant el simbolisme que encara subjau furtiu en aquests llocs d’interès turístic.

Més informació: www.planetainsolito.es

 

share