Els tours en combois vintage omplen els carrers de Barcelona.

  • Fins a 54 persones van participar en un dels darrers tours turístics en comboi de Seat 600 i Vans Vintage Volkswagen T1, organitzat per Trip Troop per visitar els llocs més emblemàtics de Barcelona.
  • Directors i treballadors de concessionaris SEAT a Àustria van optar per un tour en SEAT 600 per conèixer Barcelona, en tot un desplegament de vehicles vintage que va omplir la ciutat de color i retorn al passat.
  • Trip Troop Vintage Tours és una empresa jove, dinàmica i innovadora, que aposta per visitar la ciutat a ritme de 600, conduit pel propi usuari i escoltant música en un clàssic radio cassette.

Barcelona, 11 de juny de 2019. Veure un comboi de SEAT 600, de color vermell, fent sonar els clàxons, amb la música dels anys 60-70 sortint dels seus clàssics radio cassettes, amb els usuaris lluint el millor dels seus somriures i saludant a tothom que passa al seu costat comença a ser una imatge cada cop més habitual de Barcelona.

I és que els combois de Trip Troop Vintage Tours cada cop són més nombrosos i més grans. El passat mes d’abril, directors i treballadors de concessionaris SEAT a Àustria, un grup de 54 persones, van visitar Barcelona i van optar per fer una dels seus tours a la ciutat a bord del clàssic SEAT 600. Ho van fer de la mà de l’agència ITBDMC (Innovative Talent Bureau), que col·labora amb Trip Troop per oferir als seus clients aquests tours vintage per Barcelona. Els tours turístics en combois vintage de Trip Troop inclouen, a més dels vehicles SEAT 600, Vans vintage Volkswagen T1, per tal de no posar límits als grups turístics que vulguin gaudir d’aquests tours.

Trip Troop Vintage Tours ofereix una alternativa turística diferent per conèixer la ciutat. És una empresa jove, dinàmica i innovadora, que aposta per visitar la ciutat al ritme de 600, recreant una època i mirant “amb altres ulls”, recordant que fa tot just mig segle, aquest clàssic era l’utilitari més comú. Els seus tours per la ciutat no són només una visita arquitectònica, sinó que són un viatge a una altra època: anècdotes dels vehicles, històries de les persones que conduïen els seus SEAT 600 i viatjaven amb les seves famílies en aquests emblemàtics utilitaris… I tot això gaudint fins de la música en cintes de ràdio cassette.

Com neix Trip Troop Vintage Tours

Trip Troop és el projecte d’una parella, Rafael Calàbria (director general) i Raquel López (Directora de Màrqueting i Social Media), amants de la història, l’aventura i la cultura, que un dia van decidir que volien tornar a les arrels per tornar a veure la ciutat amb la mirada i les vivències d’una altra època.

 

Al 2015 compren i restauren la seva primera flota de SEAT 600. Arreglen motors, instal·len ràdios, gps i sistemes de comunicació per connectar tot el comboi i preparar-lo per les visites guiades. Busquen els colors més adequats, el disseny més acord per tornar a una altra època sense deixar d’estar al segle XXI. I així neix Trip Troop el 2016.

Poc després, la creixent demanda dels seus tours els porta a ampliar els seus combois amb Vans Vintage Volkswagen T1 a fi de poder atendre grups més nombrosos, procedents d’empreses per a sortides de celebració o teambuilding, agències de viatges i, especialment, DMCs.

Al 2019 posen en marxa una delegació a Madrid i Trip Troop Madrid comença a omplir la capital de tours amb combois vintage de SEAT 600. Les “caravanes vintage” de Trip Troop Vintage Tours fan dels seus tours per la ciutat un autèntic espectacle per a qui els viu i qui els observa.

Els tours madrilenys transcorren per llocs tan emblemàtics com la Puerta del Sol, la Puerta de Alcalá o el Santiago Bernabéu. Mentre que els de Barcelona ho fan per Montjuïc, la Sagrada Família o el Parc Güell. I tot això, sense oblidar els Night tours de cada ciutat, que permeten gaudir de l’encant de les nits madrilenya i barcelonina.

Més informació:  www.triptroop.com

share